Industriservice

Vi förebygger driftstörningar inom industrin och skapar ett effektivt logistikflöde åt våra kunder. Det gör vi genom att alltid kunna erbjuda kunden en helhetslösning.

Pihls Industriservice utökar med blästring – blästringstjänster som tar din ytkonditionering till nästa nivå! Med vår expertis och avancerade utrustning åstadkommer vi en snabb och effektiv process, oavsett om det gäller att ta bort rost, rengöra ytor eller förbereda för efterföljande behandlingar. Lita på oss för att leverera enastående kvalitet och resultat i varje blästringsprojekt. Gör dig redo att förvandla ytor med vår toppmoderna blästring!

Industritvätt
Tvätt av emballage och komponenter. Från manuell tvätt i spolhall/kabin till automatisk tvätt enligt dagens allt högre renhetskrav. Rent rum med ny tvätt och ultraljudstvätt. Även avrostning som kompletterande steg.

Vi tvättar inte bara rent, med ett eget reningsverk för tvättvatten ser vi också till att vår gemensamma utomhusmiljö påverkas så lite som möjligt.
Pihls erbjuder dessutom renhetsmätningar för att säkerställa tvättprocessen.

Industrirengöring
Vi förebygger driftstörningar inom industrin. Servicen innefattar löpande maskin- och fastighetsunderhåll.

Vi sanerar och rengör bland annat sprutboxar, tvättmaskiner, bearbetningsmaskiner, höglager och industrigolv.

Emballagehantering
Vi skräddarsyr lösningar och ansvarar för hela eller delar av emballageflödet. Brytning, sortering, tvätt av mellanlägg, reparation, paketering och lagring/uppställning.

Blästring
Pihls Fristrålebläster – Tryckluftsblästring i blästerrum

Varför blästring?

  • Rostavlägsnande: Genom att blästra ytan kan man ta bort rost och korrosion från metaller och förbereda dem för vidare behandling, som målning eller beläggning.
  • Ytbehandling: Blästring ger en jämn och ruggig yta, vilket är viktigt för att förbättra vidhäftningen av färger, beläggningar eller lim.

Varför stålkulor?

  • Effektiv borttagning av rost, färg och andra beläggningar.
  • Ger kontroll över blästringens intensitet.
  • Material med lång livslängd.
  • Skapar en snyggt blästrad yta.

Pihls blästrar allt från små detaljer till större upp till två ton.
Blästerrummet, L: 6m B: 3,5m H:2,5m

Letar du industriservice?

Trevligt, då har du kommit rätt! Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar jag dig så fort som möjligt. Eller om du hellre vill kontakta mig så ser du även mina uppgifter här intill.

Hoppas vi hörs!
Mattias Hurtig

Försäljning / Industriservice
070-160 14 05
mattias.hurtig@pihls.eu