Industriservice

Vi förebygger driftstörningar inom industrin och skapar ett effektivt logistikflöde åt våra kunder. Det gör vi genom att alltid kunna erbjuda kunden en helhetslösning. Servicen innefattar industrisanering av måleriboxar, montering och paketering, rostskyddsbehandling och emballagehantering.

Industritvätt
Med två nya specialbyggda kabinvättmaskiner har vi mer än tredubblat vår kapacitet på industritvättsidan. Vi tvättar inte bara rent, med ett eget reningsverk ser vi också till att vår gemensamma utomhusmiljö påverkas så lite som möjligt.

Industrisanering
Vi förebygger driftstörningar inom industrin. Servicen kan innefatta allt från att sköta löpande maskinunderhåll på en industri till slipning av golv i industrifastigheter.

Vi sanerar och rengör bland annat sprutboxar, tvättmaskiner, bearbetningsmaskiner och industrigolv.

Emballagehantering
Vi skräddarsyr lösningar och ansvarar för hela eller delar av flödet kopplat till både paketering och emballagehantering.

Letar du industriservice?

Trevligt, då har du kommit rätt! Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar jag dig så fort som möjligt. Eller om du hellre vill kontakta mig så ser du även mina uppgifter här intill.

Hoppas vi hörs!
Mattias Hurtig

Försäljning / Industriservice
070-160 14 05
mattias.hurtig@pihls.eu